Activiteiten in Friesland organiseren

De Harlingen Staete is dé plek om activiteiten te organiseren in Friesland

Bent u opzoek naar een inspirerende locatie waar u geslaagde activiteiten kunt organiseren? Bij de Harlingen Staete bent u aan het goede adres. De locatie en het gebouw dient zich voor een veelal aan activiteiten. Verzin zelf uw activiteit of maak gebruik van ons compleet verzorgde arrangementen.

Harlingen Staete is de perfecte locatie voor vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, teambuilding en andere zaken op locaties. Het hele pand kan uw eigen look en feel krijgen indien u het gebruikt, waardoor het ook een geweldige uitstraling voor uw eigen organisatie zal hebben. Vind maar eens een betere, mooiere, en meer inspirerende plek dan de Harlingen Staete.

Samen maken wij van uw activiteit een enorm groot succes! De dag(en) bij de Harlingen Staete zullen uw inspireren, motiveren en zorgen voor een onvergetelijk gevoel. U en uw organisatie zijn dan ook meer als welkom om uw eigen activiteit(en) te organiseren. 

Ook voor meerdaagse activiteiten ben je bij de Harlingen Staete op het juiste adres. Met verschillende suites en overnachtingsmogelijkheden is uw meerdaagse activiteit snel een realiteit! Verstuurt u de uitnodigen naar uw organisatie? Wij regelen graag in overleg met u de rest!

staete-3
Video afspelen

Meer informatie? Bel 06-2057 15 31 of
mail reserveren@harlingenstaete.nl

Heerlijk op het water activiteiten ontplooien.

Print, scan en kopieerfaciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden

Volledig ingerichte flexplekken om heerlijk te kunnen werken en van alle gemakken voorzien.

Beveiligde overdekte stalling om uw 2 wieler te plaatsen

staete-3

Groot terrein om allerlei buitenactiviteiten te organiseren

Beveiligde eigen gratis parkeerplaatsen, makkelijk bereikbaar

4 laadpalen met parkeerplaatsen om elektrische en/of hybride voertuigen op te laden

Reserveren